אל גיא אוני
| מאי 2012 | חודש הבא » | |||||
|---|---|---|---|---|---|---|
| ראשון | שני | שלישי | רביעי | חמישי | שישי | שבת |
1
|
2
|
3
|
4
|
5
| ||
6
|
7
|
8
|
9
|
10
|
11
|
12
|
13
|
14
|
15
|
16
|
17
|
18
|
19
|
20
|
21
|
22
|
23
|
24
|
25
|
26
|
27
|
28
|
29
|
30
|
31
| ||
| מספר היחידות | 1 |
| גודל המבנה | 40 מ"ר |
| גקוזי | 160 עגול |
| נוף מהצימר | ---- |
| פינוקים | חלב, עוגיות הבית, יין,פירות העונה ,פירות יבשים,שתיה קלה, מכונת אספרסו, פיצוחים,חטיפי שוקולד |
| בישול | אין |
| צימרים עם קמין | יש |
| מיטה | 180*200 |
| מנגל | אין |
| צימרים עם בריכה | אין |
| ארוחת בוקר | כלול |
| מחיר אמצ"ש | 1100 ש"ח ללילה |
| מחיר סופ"ש | 1200 ללילה מינימום 2 לילות |
| עישון | לא ניתן לעשן בבקתה |
| מבצעים | ---- |
| שעת כניסה | 13:00 |
| שעת יציאה | 11:00 |
סופשבוע מפנק |
הגענו לסופשבוע בראש פינה,והתפנקנו לנו ללא כל הפסקה מהפינוקים בצימר,אני ממליצה בחום למי שאוהבת מסעדות ואירוח יוקרתי זה המקום לחויה משחררת... |
תאריך: 14/2/2012 דירוג: 10 שם האורח/ת: נאוה לוי |
אל גיא אוני
במעמקיה של מושבת ראש פינה, במעלה הדרך אל החלק העתיק של העיר הוקם מתחם צימרים מפנק ומושקע, העונה לשם מתחם צימרים אל גיא אוני. כדי להבין מהי חופשה במתחם אל גיא אוני אספו אל קערה דמיונית בראשכם את כל המאפיינים של חופשה ייחודית ובלתי נשכחת, ערבבו אותם במיקסר פינוק. קיבלתם חופשה מאלפת? זוהי בדיוק החופשה שמחכה רק לכם במתחם אל גיא אוני.
הסוויטות המתחם אל גיא אוני
במתחם צימרים אל גיא אוני שלוש סוויטות קטנות, יפהפיות ומעניקות פרטיות מושלמת, אחת מהן: "סוויטה בנוף" מיועדת לאירוח משפחתי. הסוויטות שונות זו מזו בגודלן ובעיצובן, כך שהמחיר אותו תשלמו על כל אחת מהן הוא שונה. עם זאת, בכל סוויטה תמצאו מיטה נוחה ומרווחת, מסך LCD גדול המחובר לערוצי YES, למכשיר וידאו ולמכשיר DVD מתקדם. כמו כן בסוויטות מטבחון מאובזר בו תוכלו לחמם אוכל אך לא להכין בעצמכם, מקרר מלא בכל טוב, מיקרוגל חשמלי, מכונת קפה איכותית וחדישה, חלוקי מגבת במגע מלטף, ואיך לא? גקוזי מחופה שיש יוקרתי, שהוא גם המקלחת של הסוויטה (אין מקלחת נוספת).
הנוף והסביבה
צימרים אל גיא אוני צופים אל הרי הגולן. ביום עם ראות טובה תוכלו לצפות מהם עד להר החרמון. את הנוף תוכלו לטעום בישבכם בחוץ: במרפסת הדק הגדולה או בגינה הפרטית, ואפילו מתוך פנים הסוויטות. בעלי מתחם אל גיא אוני פערו בקירות סוויטות היוקרה שלהם חלונות ענק מצוידים בתריסים חשמליים, כך שבלחיצת כפתור תחליטו האם לנתק את עצמכם מהעולם כולו או דווקא להכניס את היופי אל הפנים. אם תרצו לגוון את החופשה שלכם בפעולות נוספות מלבד בהייה במסך ורביצה במיטה, תוכלו למצוא במרחק הליכה קצר ממתחם אל גיא אוני שפע של מסעדות איכותיות, בתי קפה מעולים, גלריות אמנים מושקעות, מסלולי הליכה מרתקים, אתרים היסטוריים משוחזרים, גן הברון ועוד.
פינוקים קטנים "על הדרך"
בעלי מתחם צימרים אל גיא אוני יודעים להשקיע גם בפרטים הקטנים. מיד כשתכנסו לסוויטה הפרטית שלכם תתקלו בסלסילה עם פירות העונה כשלצידה עוגת השף של בעל הבית, שהוא, לא כל כך במקרה, גם "הקונדיטור שלום" מראש פינה. במקרר ימתינו לכם שפע של קינוחים תוצרת מטבחו. אם תרצו, תוכלו להזמין מראש ארוחת בוקר עשירה וכפרית בתוספת תשלום. את שאר ההפתעות שהכינו עבורכם בעלי צימרים אל גיא אוני אני מותירה לכם לגלות בעצמכם בחופשה רווית הקסם שממתינה לכם.
חופשה מהנה ואיכותית!מדריך אלפיון הינו מדריך צימרים לזוגות הצימרים הם כרגע צימרים בצפון המחולקים לפי איזורים כמו צימרים בכנרת ו צימרים בגליל המכיל את צימרים באמירים ואפשר למצוא לפי הצימרים יוקרתיים צימרים רומנטיים וכמו כן ניתן למצוא עי החיפוש הממוקד וכן את המלצתנו
צימרים |
מלון בוטיק |
פורום האתר |
צימרים יוקרתיים |
צימרים חדשים באתר |
פינוקים |
מסעדות |
ספא |
טיולים |
פרסם באתר |
כניסה למארחים
האמור באתר זה הינו בגדר המלצה בלבד וכל העושה שימוש במידע שבאתר, עושה כן על אחריותו הבלעדית ולאתר ולמי ממנהליו לא תהא כל אחריות לכל נזק שייגרם, ככל שייגרם, למשתמש.
מפת האתר | תקנון | כל הזכויות שמורות © למדריך "אלפיון" 2010